Technológia

Fröccsöntés
A fröccsöntés az a gyártási technológia, amellyel bonyolult alakú műanyag termékeket lehet előállítani, nagy darabszámban és nagy méretpontossággal. Ezért cégünkre jellemző az olyan termékek gyártása, amelyeket két vagy több darabból kell összeszerelni, összeilleszteni. A műanyag fröccstermékeink PP, PE és PS granulátumból készülnek.
Extrúziós fúvás (PE flakonfúvás)

Ezzel a megmunkálási technológiával üreges műanyag alkatrészeket (esetünkben flakonokat) tudunk előállítani. A folyamat során úgynevezett előformát készítünk, melyet a két szerszámfél közé pozícionálunk. A szerszám zárása után az egyik végén nyitott előformát fújjuk fel nagy nyomású levegővel, így alakítva ki a kívánt termékformát.
PET palack fúvás

Szinte nem telik el nap mikor nem fogunk a kezünkben PET palackot. Elterjedését annak köszönheti, hogy nem jelent veszélyt a benne tárolt anyagokra, újrahasznosítható. A palackokat PET előformából gyártjuk. A vevő igényeinek megfelelően szinte minden alak megtalálható.Préslégformázás

A préslégformázás a vákuumformázáshoz hasonló melegalakítási technológia, ahol a melegített műanyag fóliát az egyik oldalról vákuum szívja a szerszámüregbe, a másik oldalon pedig présléglevegő szorítja azt rá.Ezzel a technológiával nagyon jól lehet követni a szerszám konturját.

Extrudálás
Az extruzió széles körben használt folyamatos műanyag formázási eljárás. Az extruziós eljárással lehetőség van a műanyag granulátumból, színezőből és adalékanyagokból álló keverékekből fóliát, lemezt, profilokat, csöveket kialakítani.

Offset nyomdázás
Az offset nyomdázás egy széles körben használt nyomdázási technika, amelynél a festéket egy lemezre vagy gumihengerre viszik fel, majd erről kerül a nyomtatási felületre.