Termékek / Kozmetika iparPE tubusok

A különféle méretben, normál vagy flip-top záró elemmel kínált polietilén tubusok a kozmetika-, gyógyszer- és élelmiszeripar termékeinek csomagolására kínálnak praktikus megoldást.

Tovább

Laminált (ABL) tubusok

Az ABL laminált tubusok többrétegű szerkezetüknek és az alumínium védőrétegnek köszönhetően jó illat- és illóolajzáró képességűek.

Tovább

EVOH tubusok

Az EVOH tubus szintén többrétegű tubus, viszont ebben az esetben nem az alumínium képez védőréteget, hanem egy EVOH műanyag réteg van beépítve.

Tovább

Kozmetikai kémtégelyek

A kozmetikai krémtégelyek alkalmasak úgy a kozmetika-, mint a gyógyszeriparban forgalmazott krémek csomagolására.

Tovább

Stiftek

A különböző szín összeállítású dezodoros stiftek esztétikus csomagolóanyagot kínálnak a kozmetikai termékeknek. Címkézéssel megszemélyesíthetőek a vevő igényei szerint.

Tovább

20/410 PET kozmetikai flakon

A pumpás adagolóval és különböző formájú záró elemmel ellátható flakonok esztétikus csomagolóanyagot kínálnak a folyékony kozmetikai anyagok számára, mint pl. illatosítók, szappanok, samponok, krémek. Barna, fehér és víztiszta kivitelben is rendelhetők.

Tovább

24/410 - 28/410 PET/PE kozmetikai flakonok

A pumpás adagolóval és különböző formájú záró elemmel ellátható flakonok esztétikus csomagolóanyagot kínálnak a folyékony kozmetikai anyagok számára, mint pl. illatosítók, szappanok, samponok, krémek. Barna, fehér és víztiszta kivitelben rendelhetőek.

Tovább

PET kozmetikai flakonok

Különböző formájú és űrtartalmú flakonok esztétikus csomagolóanyagot kínálnak a folyékony kozmetikai anyagok, fürdősók számára. Különböző kupakokat, pumpákat ajánlunk hozzuk.

Tovább

PE kozmetikai flakonok

A praktikus, több színben legyártható záróelemmel kínált fúvott flakonok, elegáns csomagolóanyagként szolgálnak a kozmetikai termékek számára.

Tovább

Hintőporos tartályok

A praktikus, nyomdázható tartályok kiváló csomagolóanyagként szolgálnak a különböző kozmetikai és élelmiszeripari porok számára.

Tovább