Termékek / ÉlelmiszeriparTejes palackok

A különböző kapacitású fehér PET palackok, kerek illetve különleges négyszögű formájukkal, színes kupakokkal társítva, kiválóak a tejipari termékek csomagolására.

Tovább

Élelmiszeripari PET palackok

A különböző kapacitású és formájú PET palackok kitűnő csomagolóanyagként szolgálnak a szénsavas illetve szénsavmentes üdítőitalok, ásványvizek számára.

Tovább

Fröccsöntött tégelyek

A különböző méretű fröccsöntött tégelyek stabil és praktikus megoldást kínálnak az élelmiszeripari termékek számára. A tégelyek hő- és fagyállóak, PP tetőt ajánlunk hozzájuk.

Tovább

Caren tégely

A garanciazáras, légmentesen záró tégelyek kiváló módon biztosítják a termék sértetlenségét és hatékony tárolását.

Tovább

PP tégelyek

PP tégelyek fehér és fekete változatban, fehér illetve aranyszínű tetővel ideálisak az élelmiszer-ipari prémium termékek csomagolására.

Tovább

Polisztirol tégelyek

A különböző méretű, esztétikus tégelyek praktikus csomagolóanyagot kínálnak krémek, paszták és egyéb élelmiszeripari termékek csomagolására. A tégelyek hő- és fagyállóak.

Tovább

Mézes tégely

A 20 ml űrtartalommal rendelkező PS tégely praktikus és esztétikus csomagolási lehetőséget kínál méz és más élelmiszeripari termékek csomagolására.

Tovább

P001, P002, P005, P006 poharak

Különböző formájú és űrtartalmú kelyheink és poharaink kiváló csomagolóanyagként szolgálnak tejszínek, fagylaltok, joghurtok és egyéb élelmiszeripari termékek csomagolására.

Tovább

P004, P012, P013 poharak

A különböző kapacitású, esztétikus, hő-és fagyálló poharaink kiváló csomagolóanyagnak bizonyultak a tejipari termékek, krémek, gyorsfagyasztott élelmiszeripari termékek számára.

Tovább

Vödrök

A több színben legyártható vödrök elsősorban az élelmiszeripari termékek csomagolására, illetve tárolására alkalmasak.

Tovább

Adagoló kanalak

A 10 ml űrtartalommal rendelkező adagoló kanál lehetővé teszi a por állagú élelmiszer- és gyógyszeripari termékek pontos adagolását.

Tovább

Fűszeres flacon

A praktikus és esztétikus PET flakon, a speciális kupakoknak köszönhetően, ideális lehetőséget biztosítanak fűszerek csomagolásához.

Tovább